Volop ruimte om uw eigen bosvilla te creëren!
Bouw uw eigen droomhuis!

Welkom bij WVO makelaars

Op zoek naar een makelaar waar u altijd naar binnen kunt lopen? Bij WVO makelaars bent u van harte welkom! We zijn flexibel, werken snel en houden van goed en persoonlijk contact.

Al meer dan 75 jaar verkopen we huizen in Utrecht en Zeist. Onze makelaars beschikken dus over veel lokale kennis van de woningmarkt. Bij WVO staan we voor vakkundigheid, enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd en dat betekent kwaliteit! U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw huis, aankoop van uw nieuwe woning, taxaties en (ver)huur van woningen. Ook zijn wij met grote regelmaat betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten in de regio. Meer weten? Neem contact op of kom langs op ons kantoor in Utrecht of in Zeist!

Een ervaren makelaar die de omgeving en de huizenmarkt van Zeist goed kent. Daarvoor bent u bij WVO makelaars aan het juiste adres. Wij verkopen al meer dan 75 jaar huizen in Zeist en omgeving. Bij WVO staan we voor vakkundigheid, enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd en dat betekent kwaliteit!

Makelaar in Zeist en omgeving

In een huizenmarkt die snel beweegt wilt u graag een makelaar die u kan ontzorgen, maar ook een makelaar die betrouwbaar is en snel kan schakelen. Wij zijn flexibel en hebben jarenlange ervaring met de huizenmarkt in Zeist. U kunt ons inschakelen om uw huis te verkopen of een huis te kopen.

Wonen in Doorn

Wij werken in een schitterende omgeving.  Zeist, Driebergen, Doorn en omstreken  ligt in een bosrijk gebied, waardoor het vooral ‘groen’ wonen is. In Zeist, ook wel slotstad genaamd, staan talloze landhuizen en kastelen, met Slot Zeist als één van de hoogtepunten. Naast de mooie natuur kunt u er ook gezellig winkelen of culinair genieten in één van de restaurants. Kortom, een heerlijke omgeving waarin ons makelaarskantoor staat.

U kunt ons kantoor in Zeist bereiken op 030-6920304 en ons kantoor in Utrecht op 030-2542209.

WVO score op Funda

9,2Deskundigheid
8,9Prijs / kwaliteit
9,2Lokale marktkennis
9,4Service en begeleiding

In Doorn is ruimte om uw domein te creëren

“Het is mooi wonen in Doorn (gemeente Utrechtse Heuvelrug) met z’n buitenplaatsen en monumentale villa’s van de Stichtse Lustwarande.”

Recenties op Funda